Parteneri

PNAET – este un program destinat persoanelor tinere, cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, care doresc să-şi dezvolte abilităţi antreprenoriale, să lanseze sau să extindă o afacere proprie în zonele rurale în domeniul agriculturii sau producerii, creând astfel noi locuri de muncă.

 

PARE 1+1 – Programul PARE 1+1 are drept scop mobilizarea resurselor umane şi financiare ale lucrătorilor emigranţi moldoveni în dezvoltarea economică durabilă a Republicii Moldova prin stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii de către lucrătorii migranţi şi beneficiarii de remitenţe. Programul va activa în baza regulii „1+1”, astfel fiecare leu investit din remitenţe va fi suplinit cu un leu în forma de grant din cadrul Programului-pilot.

 

IFAD – Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP-IFAD) este o unitate creată de către Guvernul Republicii Moldova pentru implementarea programelor Fondul Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă (IFAD).

 

 

JNPGA – Programul este o formă de ajutor prin procurarea utilajului, destinat finanţării importurilor care promovează şi susţin dezvoltarea economică şi socială a regiunilor beneficiare. Ajutorul Non-Proiect exclude proiectele la cheie, asistenţa tehnică, studiile de fezabilitate sau serviciile de consultanţă. Acestea se finanţează de un alt compartiment al Programului de Ajutor Japonez.

 

 

AIPA – Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură creată prin Hotărîrea Guvernului nr. 60 din 4 februarie 2010, este un organ administrativ, subordonat Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare,  responsabil de gestionarea resurselor financiare destinate pentru susţinerea producătorilor agricoli, monitorizarea repartizării acestora şi evaluarea cantitativă şi calitativă a impactului generat de măsurile de susţinere a agricultorilor de către stat.

 

Hilfswerk Austria în Moldova – Proiectul „Remitențele Dezvoltă Comunitățile în Moldova” are drept scop contribuirea la conexiunea procesului de migraţie cu dezvoltarea economică a Republicii Moldova şi utilizarea eficientă a efectelelor/consecinţelor pozitive ale migraţiei în vederea dezvoltării comunităţilor rurale din zona ţintă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s